Kredito atostogos iki 6 mėn. Kredito palūkanos nesikeičia!
Juodasis penktadienis - geriausias laikas susigrąžinti 2 % nuo cashback pinigų sumos!
Naujienos

Juodasis penktadienis - geriausias laikas susigrąžinti 2 % nuo cashback pinigų sumos!

Juodasis penktadienis (angl. „Black Friday“) ir kibernetinis pirmadienis (angl. „Cyber Monday“) - puikios dienos maloniems apsipirkimams. Geras metas pasirūpinti kalėdinėmis dovanomis iš anksto.  Na, o tam, kad galėtumėte pasinaudoti viliojančiais pasiūlymais, parengėme Jums keletą naudingų patarimų ir rekomendacijų, kaip rasti geriausius variantus ir pasiruošti nuolaidoms.

Juodasis penktadienis - neįtikėtinų nuolaidų metas

Juodasis penktadienis pradeda Kalėdų sezoną ir padeda sutaupyti kalėdinėms dovanoms. Daugelis žmonių šventiniam sezonui pradeda ruoštis nuo Juodojo penktadienio ir iš anksto perka dovanas už geriausią kainą.

Masinių akcijų tradicija atsirado Amerikoje, ir nors dabar tai yra pasaulinio masto renginys, "Juodasis penktadienis" vis dar populiariausias JAV.

Penktadienio po Padėkos dienos JAV, ypač laukia apsipirkimo maniakai ir mažmeninės prekybos darbuotojai - tai kalėdinių išpardavimų sezono pradžia. Pripažinkime, kad Juodasis penktadienis - tai diena, tuštinanti pirkėjų kišenes, tačiau atnešanti parduotuvėms didžiulį pelną.

Jau ne pirmus metus daugelis Lietuvos  įmonių iš anksto skelbia nuolaidas ir dažnai jas pratęsia net iki lapkričio pabaigos. Pavyzdžiui, pirmadienį po Juodojo penktadienio taip pat vyksta kibernetinis pirmadienis - garsioji nuolaidų diena didžiausiose internetinėse parduotuvėse.

Šiais metais Juodasis penktadienis vyks lapkričio 25 d., o Kibernetinis pirmadienis - lapkričio 28 d., tačiau raginame pradėti tikrinti akcijas jau dabar!

Neįtikėtinos nuolaidos visoms prekėms

Kasmet susidomėjimas Juoduoju penktadieniu Lietuvoje auga, vis daugiau įmonių ir parduotuvių prisijungia prie šios akcijos, kuri yra puikus būdas pritraukti naujus ir nuolatinius klientus bei nustebinti juos puikiais pasiūlymais.

Juodasis penktadienis - puiki proga pirkėjams įsigyti mėgstamus firminių drabužius su nuolaida arba visiškai pakeisti savo garderobą artėjančiam šaltajam žiemos sezonui. Na, o kai kuriose parduotuvėse taikomos net iki 70 % nuolaidos.

Verta atkreipti dėmesį į kosmetiką, taip pat į specialius elektronikos prekių parduotuvių pasiūlymus, kurie yra vieni laukiamiausių. Per Kalėdas ypač populiari tapo elektronika - kompiuteriai, telefonai ir kiti prietaisai, taip pat žaidimų konsolės ir elektriniai paspirtukai. Be to, Juodojo penktadienio pasiūlymų taip pat galima rasti automobilių ir baldų pardavimų svetainėse ir net maisto prekių parduotuvėse.

Taupykite išmintingai ir ruoškitės iš anksto

Jei norite sutaupyti pinigų, Juodajam penktadieniui ir Kibernetiniam pirmadieniui ruoškitės iš anksto. Parengėme keletą naudingų patarimų, į kuriuos turėtumėte atkreipti dėmesį:

 

  • Sudarykite būtiniausių pirkinių ir kalėdinių dovanų sąrašą;
  • Įsidėmėkite visas jus dominančias parduotuves;
  • Iš anksto atlikite tam tikrą norimų įsigyti produktų tyrimą, naudinga palyginti, ar norimo produkto kaina yra mažesnė Juodojo penktadienio ar Jibernetinio pirmadienio metu;
  • Palyginkite dominančių prekių kainas internete ir fizinėse parduotuvėse;
  • Jei įmanoma, užsisakykite prekes iš anksto arba ateikite į parduotuvę prieš pat jos atidarymą, nes kai kuriose parduotuvėse pirmą kartą apsilankiusiems klientams taikomos papildomos nuolaidos;
  • Ieškokite specialių pasiūlymų parduotuvėse, rinkite skrajutes ir kuponus, kurie suteikia klientams papildomų nuolaidų;
  • Išanalizuokite savo biudžetą ir gerai pagalvokite, ar visi pirkiniai yra būtini ir ar viskam užteks pinigų.

Kaip galiu uždirbti susigrąžinant 2 % nuo cashback pinigų sumos?

Be Juodojo penktadienio nuolaidų, savo klientams siūlome paskolas itin geromis sąlygomis norimoms prekėms įsigyti bei pasinaudoti su „Nordecum“  logotipu  kreditine kortele ir susigrąžinti 2 % nuo išleistos pirkinių sumos jau šiandien!

Daugiau apie kortelę skaitykite čia

CHAT – konsultacija
Sveiki!
Mūsų konsultantai dirba I-V: 8:00 – 20:00 ir VI-VII: 10:00 – 18:00.
Rekomenduojame Jums siųsti savo klausimą elektroniniu paštu info@nordecum.lt, nurodant savo klausimą ir kontaktinius duomenis, kurie padėtų su Jumis susisiekti. Tai leis efektyviai išspręsti Jūsų klausimą.